Зустріч з творчими особистостями

Сьогодні ,  3.09.21 ,у Демнянському ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулася зустріч з творчими особистостями – Оксаною Лозовою та Наталкою Ліщинською, які презентували книжки для учнів нашої школи. Вони завітали у навчальний заклад, щоб поділитися своєю творчістю, а ще розповіли про любов до книжок.  Гості заходу  охоче відповідали на усі питання учнів та вчителів.
Оксана Лозова – львівська письменниця, авторка збірок поезій, повістей, перекладів. Твори її перекладені англійською, білоруською, грузинською, італійською та іншими мовами. А ще – й авторка текстів багатьох популярних пісень.Словом, Оксана Лозова – творча особистість, з якою цікаво поговорити – з тим, щоб читач відчув, як живеться письменникові в українському суспільстві, що  вона думає про Слово і Життя довкола нього.
Наталка Ліщинська – авторка нереалістичної прози:  від казок і фентезі для дітей та підлітків до дорослої наукової й зоряної фантастики, філософської містики і міксу реалізму з вигадкою. Сильні герої, несподівані повороти сюжетів і непередбачувані фінали притаманні текстам Наталки Ліщинської.
Зустріч пройшла в теплій атмосфері, діти були дуже зацікавлені розповідями письменниць. Вони мали змогу придбати книжечки для себе та класу. Усім було приємно поспілкуватися з такими творчими, талановитими та мудрими людьми.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *