Подяка

“Школа – це майстерня, де формується думка підростаючого покоління, тому треба міцно тримати її в руках, якщо не хочеш випустити з рук майбутнє”. Цими словами французького письменника-журналіста А. Барбюса, мабуть, і послуговується керівництво Тростянецької сільської ради Стрийського району Львівської області, зокрема відділ освіти, очолюваний Фарат Лесею Мирославівною. Незважаючи на складну економічну ситуацію в країні, спричинену епідемією коронавірусу, за їх сприянням з начно поповнилася матеріально-технічна база Демнянського ЗЗСО І-ІІІ ст.

Зокрема, у 2021 році було успішно замінено водяний насос, встановлено новий водонагрівний газовий котел, щоб здобувачі освіти могли отримувати знання в комфортних умовах. Також шкільна їдальня поповнилася новою духовою шафою і газовою плитою, а приміщення, де навчаються дошкільнята, системою блискавкозахисту, проведена вогнезахисна обробка дерев’яних конструкцій горища, встановлено вхідні металопластикові двері.

Першокласники отримали нові сучасні меблі (шафу для зберігання дидактичних матеріалів, парти та стільці), багатофункціональний пристрій 3 в 1. Ноутбуки і ламінатори отримали вчителі 1 та 2 класів. А перед канікулами наше керівництво порадувало всіх учнів навчального закладу новорічними подарунками, канцелярією, спортивним інвентарем, адже для ефективного навчання діти повинні бути, в першу чергу, фізично здоровими.

Тому керівництво Демнянського ЗЗСО І-ІІІ ст., вчителі, учні та їх батьки висловлюють щиру подяку голові громади п. Михайлові Цихуляку, керівниці відділу освіти п. Лесі Фарат за втілення в життя наших планів, підтримку і розуміння потреб навчального закладу. Хай і надалі вам все вдається в особистому житті й професійній діяльності.

З повагою колектив Демнянського ЗЗСО І- ІІІ ст.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *