“Клас безпеки”

🚦Сьогодні, 16 жовтня, у Демнянському ЗЗСО І-ІІІст. відбулась важлива подія – відкриття класу безпеки🚦

У воєнний час питання безпеки як ніколи важливе.

“Клас безпеки” — це Всеукраїнський проєкт, мета якого – вивчення правил пожежної та мінної безпеки, цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування в учнів навичок надання домедичної допомоги.

На відкритті були присутні:

– Заступник начальника районного управління – начальник відділу профілактичної роботи Стрийського районного управління ГУ ДСНС України у Львівській області Володимир ГИРОВИЧ

– Головний інспектор відділу профілактичної роботи Стрийського районного управління ГУ ДСНС України у Львівській області Іван ВЕСЕЛОВСЬКИЙ

– Начальниця відділу освіти, охорони здоровʼя та спорту Стрийського району Олена УРДЕЙ

– Заступниця сільського голови Тростянецької ТГ Ірина ШИПОВА

– Начальниця відділу освіти Тростянецької ТГ Леся ФАРАТ

Наша команда ДЮРП «СПАЛАХ», яка здобула почесне друге місце серед команд Стрийського району, представила всім присутнім осередки пожежної безпеки, дорожнього руху, хімічної та мінної безпеки, ігровий куточок та місце психологічного розвантаження,ознайомила з осередком домедичної допомоги. На заході прозвучали пісні, вірші, правила безпечної поведінки, руханка «В укриття» (у виконанні учнів 7 класу).

Ми віримо, що цей клас допоможе нашим учням зберегти своє здоров’я та навчить їх самостійних дій в небезпечних ситуаціях.

Нехай цей клас безпеки стане місцем, де кожен зможе вчитися, досліджувати та розвиватися.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *