Батьківські збори

Сьогодні в Демнянському ЗЗСО І-ІІІ ст.було проведено батьківські збори, а також зроблено звіт щодо діяльності закладу у 2023 році ✅

Директор школи Костко Марʼяна розповіла про роботу закладу освіти, наголосила про важливість забезпечення якості освітнього середовища, про здобутки учнів на конкурсах та олімпіадах, про ремонтні роботи, що були проведені у школі, про закупівлю товарів для ЗЗСО.

Заступник директора з НВР Кос Галина розповіла про виховні заходи, що проводились у школі, про важливість національно-патріотичного виховання в умовах російської агресії.

Практичний психолог Політило Наталя наголосила на необхідності підтримки внутрішніх ресурсів: від можливостей до дій.Також батьки спробували на собі ресурсну вправу «Я є. Я маю. Я можу. Я буду». Виявляється, що відчувати себе щасливим можливо в будь-якій ситуації, достатньо лише знайти правильний спосіб.

Крім того, батьки поспілкувались з вчителями про успішність та поведінку своїх дітей.

На завершення зборів дирекція, вчителі та батьки спільно виконали пісню «Ой у лузі червона калина», щоб підтримати дух Українського війська і долучитися до флешмобу, приуроченого 130-ій річниці з дня народження співавтора пісні о.Андрія Труха, який ініціювала греко-католицька церква.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *